JELENTKEZÉS!

Az AMAZON CHALLENGE program következő végrehajtása 2018. augusztus 24-26. (péntek-vasárnap) között kerül lebonyolításra, mellyel kapcsolatban jelentkezőink külön értesítést és instrukciókat kapnak. A beérkezés részleteiről a program kezdete előtti hetekben pontos információt adunk.

Jelentkezési határidő 2018. augusztus 01.

Az AMAZON CHALLENGE program belépési díja bruttó 39.000 Ft!

A jelentkezés csak a kitöltött on-line jelentkezési lap visszaküldése után, az átutalt teljes 39.000 FT részvételi díj számlaszámunkra történő beérkezését követően érvényes. A 2018. június 30-a után történő lemondásokra már nem tudjuk vállalni a befizetés visszautalását!

Katonáknak, Rendőröknek, Tűzoltóknak, Mentősöknek, hivatásos és szerződéses szolgálattevőknek 10% kedvezményt biztosítunk!

A jelentkezési határidő lejártáig kérjük befizetni a belépőjegy teljes árát. Minden esetben e-mailben igazoljuk vissza a kitöltött jelentkezési lap, valamint a belépő díjának beérkezését. A teljes részvételi díj számlánkra érkezését követően küldjük meg elektronikusan a programmal kapcsolatos részletes információkat, az ajánlott fizikai felkészülési programot, valamint az érvényes belépőjegyet a rajta szereplő indulási számmal együtt. 

BELÉPŐJEGY DÍJÁNAK ÁTUTALÁSA:
Kedvezményezett : DEFEX Magyarország Kft.
Számlavezető bank: Dél Takarék Szövetkezet
Számlaszám: 50800111-11174101-00000000
Közleménybe írja be: AMAZON CHALLENGE 2018 - A TELJES NEVED

 

AMAZON CHALLENGE jelentkezési lap

magyar
Személyi adatok:
A szerződéshez szükséges személyi adatok. Adatait az adatkezelési törvény szerint, bizalmasan kezeljük! Harmadik fél számára nem adjuk ki!
Családi és utónév
Személyi igazolvány (útlevél száma külföldi állampolgár esetén)
+
+36/30 666 3333 formátumban!
Létező e-mail címet adjon meg. Ezen a megadott címmel tartjuk a kapcsolatot.
Az Ön lakcíme: (Postázási cím)
Egészségügyi adatok:
Adatait az adatkezelési törvény szerint, bizalmasan kezeljük! Harmadik fél számára nem adjuk ki!
Olyan betegségek, melyek nem kizáró okai a programnak. A jelentkező terhelhető! Ha nincs, vagy nem tud róla, azt is írja le.
+
+36/30 666 3333 formátumban!
A kedvezmények igénybevételét a program megkezdése előtt a helyszínen igazolni kell.