Az Amazon Challenge programot a méltán népszerű, már 5 éve folyamatosan megrendezésre kerülő Elite Challenge sikere inspirálta. A program legfőbb célja egy olyan "elite" közösség építése, akik sikeresen elvégezték valamely Challenge programot és szeretnének olyan közösséghez tartozni, ahol a becsület, bajtársiasság és bizalom az összetartó erő.

A program ötletgazdája Koltai Arnold ny. alezredes, volt különleges műveleti főtiszt, aki az EC alapítója is egyben.

A végzettek számára a DEFEX Magyarország Kft. a programot követően is különleges képzési és közösségi rendezvényeken való részvételt biztosít. Ezen kívül lehetőség lesz utazásokra, új dolgok kipróbálására egy olyan közösségben, ahol megbízhatnak egymásban, mert a kapcsolatokat nem az üzlet, nem a pénz, és nem az érdek hozta létre és vezérli, hanem a közös élmény és érdeklődés.

Bár az Elite Challenge 18 év felett minden civil és hivatásos szolgálattevő számára is nyitott a kezdetektől, a különlegesen megterhelő feladatok, és az 5 napon át tartó fizikai és mentális terhelés miatt hölgyek még nem tudták teljesíteni.

Ezért fogalmazódott meg az ötlet egy kifejezetten nők számára szervezett Challenge-ről, mely az Amazon nevet kapta. Elsősorban olyan nőknek szól, akik szeretnék próbára tenni akaraterejüket, állóképességüket, mentális és fizikai kitartásukat nem mindennapi körülmények között és készen állnak egy - a maga nemében egyedülálló - megmérettetésre.

English
Tags: